Advents kalender 2016

transparent christmas decoration png picture 1380219862

I anledning af den tilbagevendende højtid julen, fejrer vi det med en adventskonkurrence. Hver adventssøndag stilles her et spørgsmål eller en opgave som  besvares.

Hver uge udloddes 5 abonnenter i præmier... Til de af jer, der endnu ikke abonnerer på Fund&Fortid trækkes lod om 5 x et årsabonnement 2017 på Fund&Fortid og til de af jer der allerede holder bladet:
Valget mellem en af Axel Degn Johanssons bøger ("Ældre stenalder i Norden" eller "Et liv med flint. En amatørarkæologs erindringer") eller bogen, En stenalderboplads - Ideer til historiske værkstedsaktiviteter og tværfagligt arbejde i skolen og friluftslivet" af Jørgen Bay og Benny Staal.

Første opgave stilles her den 26. november, og der er altså hele fire muligheder for at vinde. Skulle man ikke vinde et årsabonnement på Fund&Fortid, er der naturligvis stadigvæk mulighed for at købe et abonnement - hvilket i sig selv også er en stor gevinst... skulle man mene.

Du skal være registreret for at kunne deltage i kalenderen. Dette gøres ved at klikke på [Registrer] til højre under Login Jul 2016. Når du er logget ind kan du altid komme ind på siden ved at bruge menuen [SDA ARRANGEMENTER]
For alle der var med i 2014 ligger jeres login informationer i databasen. Har I glemt jeres login klik Glemt din adgangskode eller brugernavn så bliver der automatisk sendt information til dig.

Går alt galt så brug den sidste livline og send webmaster en email på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tag kontakt med mig på PM på facebook //Freddy Arntsen

NEW SDA logo BW small bottom

Kontakt Os

Spørgsmål om medlemskab og abonnement:

Sammenslutningen af Danske Amatørarkæologer
v/kasserer David Barry
Raklev Høje 40
4400 Kalundborg

Telefon: +45 5956 5660
E-mail: david@barry.dk