Glimt fra vikingetiden

Glimt Fra VikingetidenFoto: Freddy Arntsen

I 2020 havde Danske Amatørarkæologer 30-års jubilæum.

Redaktionen på Fund&Fortid har i den anledning samlet 30 artikler, skrevet af vore dygtige vikingetids forskere og amatørarkæologer, som velvilligt stillede op med små og store, kendte og ukendte beretninger om mange af vikingernes laden og gøren. Det var op til hver forfatter selv at bestemme emne, hvilket har gjort bogen meget alsidig. Dronning Margrethe gav sin tilladelse til at tilegne bogen til majestæten i anledning af hendes 80-års fødselsdag den 16. april 2020, og direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst, har skrevet en hilsen til dronningen.

H.M Dronningen 80 årFotograf Per Morten Abrahamsen og Wonderful Copenhagen

Bogen, med undertitlen ᚢᛁᛦ : ᛏᛅᛚᚢᛘ : ᛏᛁᛚ : ᛁᚦᚢᛅᚱ (Vi taler til jer) er på 280 sider og spækket med gode skarpe fotos af såvel landskaber og kort, som af miljøer og genstande. Formatet er A4 og layoutet det velkendte fra bladet "Fund&Fortid". Bogen gives som gave til alle Fund&Fortids abonnenter (i 2020), men kan erhverves for den nette sum af kr. 280,- så længe den er på lager.

Hvis du havde abonnement på "Fund&Fortid" i 2020, og ikke har modtaget bogen senest den 5. marts 2021, skal du rette henvendelse til DAAs formand Jette Svane Hansen eller til redaktør Benny Staal (telefonnumre findes på DAAs hjemmeside)


BOGBESTILLING

OBS - OBS - OBS - OBS - OBS - OBS

Nu vil Danske Amatørarkæologer bestille trykning af andet oplag af "Glimt fra vikingetiden". Bogen kan således bestilles allerede nu, og som på ventelisten gælder "først til mølle".

DAA bliver denne gang nødt til at tage betaling for indpakningen også, så der skal lægges en 10'er på den samlede pris, som derfor bliver: bog kr. 280,-, porto kr. 66,- og indpakning kr. 10,- I alt kr. 356,- (Porto gælder i Danmark)

Bestil og betal allerede nu - og væbn dig med tålmodighed. Det tager nogle uger inden bogen er trykt og modtaget. Husk at skrive navn og adresse. Ønskes flere eksemplarer afsendt sammen, så afvent til vi har prisen på portoen.

Bestilling til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

MobilePay: 80916.
Bankoverførsel: Reg.nr.: 1551. Kontonr.: 8772010

Ved betaling fra udlandet skal man lige få prisen på portoen før man overfører.
Brug IBAN: DK15 3000 0008 7720 10
SWIFT-BIC: DABADKKK

Glimt fra vikingetiden har fået mange positive anmeldelser og omtaler, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for.